Vind de computer die bij je past!

Computer kopen

Kies hier je droomcomputer en geniet van 50% korting op al onze diensten voor 1 jaar!

Basis

429
 • Intel Core i3
 • 250GB SSD Opslag
 • 8GB RAM Geheugen
 • Goed om mee te starten

Standaard

599
 • Intel Core i5
 • 500GB SSD + 1000GB HDD Opslag
 • 16GB RAM Geheugen
 • Perfect voor alledaagse handelingen en werk
Aanbevolen

Premium

799
 • Intel Core i7
 • 500GB SSD + 1000GB HDD Opslag
 • 16GB RAM Geheugen
 • Voor wie wat meer wilt

Hoe werkt het?

De weergegeven prijzen zijn de adviesprijzen voor een computer met de vermelde onderdelen. De prijzen kunnen dus anders zijn eens wij de uiteindelijke computerconfiguratie naar je toe sturen, maar verwacht dat de prijs ongeveer hetzelfde zal zijn.

Bovenstaande configuraties zijn louter informatief. De computers worden in samenspraak aangepast aan jouw noden. Op deze manier vind je de computer die perfect bij je past. 

Eens je ons gecontacteerd hebt en de computer besteld hebt, gaan we aan de slag met het zoeken naar de beste onderdelen voor de beste prijs. Daarna sturen we je een lijst met de onderdelen en waar je deze kan bestellen.

Als je alle onderdelen hebt besteld, komen we de computer bij je in elkaar zetten voor een vaste prijs van €50. Deze kost zit inbegrepen bij de adviesprijs. Je kan de onderdelen ook door ons laten ophalen. Daarna kan je je klaargemaakte computer komen halen (Hasselt) of laten bezorgen (kilometer vergoeding).

 

 

Vragen & Antwoorden

Hoe gaat de computer eruit zien?

Nadat je je contactgegevens hebt doorgegeven via het formulier, sturen wij je de uiteindelijke computer door. Hier geven we meer info over de behuizing (die je naar wens kan veranderen) en de onderdelen. 

Wat zijn de exacte specificaties van de computer?

Omdat de markt van computeronderdelen snel verandert, kan het zijn dat er we een beter product voor een betere prijs vinden. We gebruiken dan die om in de computer te steken. Net zoals hierboven vermeld, sturen we de uiteindelijke computer naar je door en wachten we op je bevestiging.

Welke computer raadt je aan om mee te beginnen?

Eerst en vooral raden we aan om de “Standaard” te kiezen. Deze computer is ideaal voor wie veel met zijn computer zal omgaan. De snelle processor en RAM zorgen ervoor dat surfen enorm snel gaat en snel blijft. Ook de opslag is zeker genoeg voor al jouw foto’s en video’s. Heb je die opslag niet nodig en ben je tevreden met een wat tragere computer? Dan kies je beter voor de “Basis”.

Heb ik garantie?

Ja, voor elk onderdeel geldt een aparte garantie van meestal twee jaar.

Wordt de computer op voorhand ingesteld?

Ja, we installeren windows en zorgen ervoor dat uw favoriete programma’s op je computer staan (op aanvraag).

Wanneer komen de onderdelen bij me aan?

Dit hangt af van de leveranciers. Na je bestelling kan het tot vijf werkdagen duren voordat je onderdelen aangekomen zijn. Eens deze bij jou thuis zijn, kan je ons contacteren om de computer in elkaar te steken.

Hoe word de computer bij me bezorgd?

Eens je alle onderdelen hebt ontvangen, komen we naar je thuis om je computer in elkaar te zetten. Als je liever wilt dat we de computer bij ons klaarmaken, kan je de onderdelen naar ons adres brengen (Hasselt) en kan u de computer komen afhalen.

Kan ik op deze computers gamen?

Voor een gaming computer stuur je ons best een mail. We geven je dan persoonlijk raad en kijken naar de beste opties. Dat ter zijde, je kan op deze computer wat games spelen zoals fortnite, league of legends, Fifa… Maar voor zwaardere games zal dit niet volstaan.